Business/Financial Controller

Company : FiberVisions a/s (Denmark)

Country : Denmark

Job Responsibilities

På vegne af FiberVisions a/s i Varde søger vi (PayBack Specialist Rekruttering) en erfaren Financial og Business controller.

Er dit ønske et udfordrende job i en international virksomhed, hvor du er med til at styrke og udvikle controllerfunktionen? Evner du at sætte dit personlige præg og at gøre en forskel i en travl og dynamisk hverdag i en markedsledende virksomhed i fortsat vækst?  Så er jobbet som controller hos FiberVisions noget for dig.

Om dig og jobbet
Se under qualification

Dine arbejdsopgaver vil spænde vidt og vil bl.a. omhandle: 

 • medansvar for udarbejdelse af perioderapportering
 • deltagelse i arbejdet vedrørende
  • budgettering samt løbende opfølgning
  • årsregnskab
  • likviditetsstyring
 • udarbejdelse og opfølgning på interne kontroller
 • økonomiske analyser, herunder analyser vedrørende risiko, optimeringer, salg og supply chain
 • profitabilitetsanalyser og costkalkulationer
 • salgsstatistikker
 • diverse ad hoc-opgaver. 

Vi søger blandt de dygtigste 

Vi tør udfordre dig og din faglighed med muligheder og opgaver, der til fulde modsvarer dine krav og forventninger til en markedsledende virksomhed med højeste standarder, et ambitionsniveau, hvor overlæggeren ligger højt, og hvor man har midlerne til at nå målene. 

Virksomheden tilbyder 

Virksomheden tilbyder dig en grundig og praktisk oplæring og ansættelse i en global, social ansvarlig og innovativ virksomhed i vækst, hvor hver dag bringer nye og spændende udfordringer og ansvar. Du kan glæde dig til en arbejdsdag i en uformel og international atmosfære, hvor faglig og personlig kompetenceudvikling prioriteres højt. Løn forhandles efter kvalifikationer. 

Lad os starte dialogen 

Ser du et muligt match imellem dine ønsker og stillingens krav, så lad os starte dialogen. Du er meget velkommen til at kontakte seniorkonsulent Tonny Lang, Pay-Back specialist rekruttering på tlf. +45 50 555 666 eller pr. mail: tl@pay-back.dk.

Ansøgning

Alle ansøgninger behandles løbende og fortroligt. Hvis denne stilling har din interesse, opfordres du til at søge stillingen hurtigst muligt. Du søger stillingen ved at uploade din ansøgning og CV herunder.

Qualification & Experience

 Om dig og jobbet

Som controller indgår du i en afdeling med 6 motiverede og inspirerende kollegaer. Du refererer til økonomichefen og deltager i en lang række spændende opgaver, der kan være præget af stramme deadlines og en arbejdsuge, som i perioder overstiger 37 timer.

Som person er du smilende, positiv og teamorienteret. Du er vedholdende og struktureret, detaljeorienteret og har høje standarder for dit eget og afdelingens arbejde. Du er nysgerrig og sætter en ære i at optimere inden for dit fagområde. Du finder det naturligt at involvere dig i opgaver på tværs af organisationen og er typen, der selv søger oplysninger.

Du har en god og naturlig autoritet og en vis portion gennemslagskraft, der tager afsæt i din faglighed. Teoretisk er du uddannet cand.merc.aud., HD (R) eller anden relevant uddannelse - og har erfaring fra lignende stilling som Financial controller, revisor eller hands-on regnskabschef.

Du behersker engelsk i skrift og tale, er bruger af hele MS Office-pakken og er sikker i anvendelsen af Excel. Har du kendskab til Concorde XAL, er det en fordel.

Nationality Danish

Apply for this position please contact

Susan M. Nyvang

Email : susan.nyvang@fibervisions.dk

Tel : +45 7994 2221

Posted date : 18 October 2018