Supply Chain Planner Spijk (GLD)

Company : Wellman Recycling Spijk

Country : Netherlands

Job Responsibilities

Wat ga je doen?

Als Supply Chain Planner zet je jezelf volledig in voor het realiseren van de meest optimale condities in die processen waar jijzelf direct en indirect invloed op hebt. Dit voor zowel de korte-, de middellange- , als op de lange termijn. Jij gaat voor een plan waarin de voorraad altijd voldoende is en in de juiste balans verkeerd. Het is jouw taak om ervoor te zorgen dat er een degelijke voorraadbewaking is en dat daarmee de fabriek kan blijven produceren onder praktisch gelijkblijvende input condities. Het betreft een hoge mate van zelfstandig functioneren en je hebt daarbij de nodige schakeling binnen de afdeling Logistiek en met de afdelingen Productie en Grondstof inkoop.

Je draagt tevens zorg voor de dagelijkse voorraadmutaties en inkomende grondstoffen planning. Voor de laatste heb je uiteraard ook veel contact met externe partijen, zoals leveranciers en transportbedrijven.

Wat Wellman jou kan bieden?

Wellman Recycling kenmerkt zich door een prettige werksfeer en een resultaatgerichte, open en directe no-nonsense cultuur. Wij bieden een uitdagende fulltime dagdienstfunctie in een gezonde organisatie die volop in ontwikkeling is. Vanzelfsprekend bieden wij passende arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris afhankelijk van leeftijd en ervaring, groei en opleidingsmogelijkheden, een goede pensioenregeling, vergoeding reiskosten en tegemoetkoming kosten sportschool.

Qualification & Experience

Bij jou lopen zaken altijd gestroomlijnd, want een goede voorbereiding is het halve werk. Vooral jouw vooruitziende en analytische blik vormen de kracht in jouw werk. Ben je klaar om jouw gave in te zetten en lijkt het jou leuk om te werken bij één van de grootste Recyclers van PET-flessen in Europa?

Over jou

Sociaal, collegiaal, positief ingesteld, doortastend, volhardend en leergierig zijn jouw weerspiegeling.

Bij voorkeur brengt onze ideale Supply Chain Planner ook het navolgende met zich mee:

  • Een MBO+ werk en denkniveau.
  • Aantoonbare gelijksoortige werkervaring in een productie omgeving of een vergelijkbare functie.
  • Affiniteit met logistieke processen ofwel ervaring met logistiek.
  • Ervaring met het werken in een ERP programma
  • Hoge mate van Microsoft Excel kennis.
  • Nederlands en Engels in woord en geschrift, Duits is een pré.

Nationality

Apply for this position please contact

Marloes van der Velden

Email : mvandervelden@Wellman-Intl.com

Tel : 0316566253

Posted date : 08 April 2019