Stagiair Finance & Control

Company : Wellman Recycling Spijk

Country : Netherlands

Job Responsibilities
Qualification & Experience

Wellman Recycling, Spijk (Gld)

Wij zijn op korte termijn op zoek naar een energieke en enthousiaste stagiair op onze Financiële afdeling. Heb jij oog voor detail, krijg je energie van het berekenen van budgetten en andere financiële processen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een (internationale) stageplek binnen een productieboekhouding waarin je jouw competenties op boekhoudkundig vlak zeer zeker verder kunt ontwikkelen en aanscherpen. Je geest blijft jong en scherp door de dagelijkse gezonde hectiek, de werkdagen lijken korter dan ooit.

 

Wij houden ons al 30 jaar met veel plezier bezig met de recycling van PET-flessen. Daar hebben we jouw bijdrage bij nodig.

 

Ons bedrijf: Wellman Recycling draagt bij aan de circulaire economie

Wellman Recycling is één van de grootste PET-flessen recyclers van Europa. Wij maken deel uit van de multinational Indorama Ventures: de grootste producent van PET en fibers. In Spijk verwerken wij gebruikte PET-flessen, waarvan de eindproducten (flakes) de grondstof zijn voor voedselverpakkingen en kunststof vezels (fibers). Dagelijks recyclen wij ruim 5 miljoen PET-flessen.

 

Onze Financiële afdeling?

De afdeling Finance & Control houdt zich bezig met een uitgebreid pakket aan werkzaamheden, denk aan:

totstandkoming van periodieke rapportages van Wellman Recycling aan de directie in Nederland en onze moedermaatschappij in Ierland, handhaven van budgetten & het maken van de maandelijkse forecast, het rapporteren van KPI’s en er lopen momenteel een aantal grote projecten die wereldwijd gelanceerd worden. Tevens werken we er altijd aan om te zorgen dat we alle afdelingen van de juiste rapportages voorzien. Wij zijn continue aan het verbeteren. Er is dus een brede keuze aan mogelijkheden waar je je als stagiair op kunt gaan richten. In overleg kan een project gekozen worden wat goed aansluit bij de opleiding of toekomstige carrière.

 

Over jou

Jij volgt een HBO opleiding richting Finance & Control of vergelijkbare studierichting. Je bent een enthousiaste en proactieve persoonlijkheid met een stressbestendige, flexibele, pragmatische instelling. Je  hebt cijfermatig inzicht en analytisch vermogen, je bent accuraat en vindt het leuk om aan opdrachten/ projecten te werken van conceptfase tot en met uitvoering. Vanzelfsprekend beheers je de MS Office goed en ben je de Engelse taal machtig.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende en leerzame meewerkstage op de afdeling Finance & Control. De werkzaamheden bestaan onder andere uit; het oplossen van eerstelijns vragen vanuit de organisatie, het deelnemen aan verbeterprojecten, het inboeken van inkoopfacturen, meewerken aan het verbeteren van de administratieve processen. Je verricht ondersteunend werk bij de maandafsluiting en het opstellen van diverse financiële rapportages,  crediteurenbeheer en meer. Je ontvangt een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand, reiskostenvergoeding, een prettige werksfeer, veel zelfstandigheid en goede begeleiding. Kortom: het echte werk!

 

Samen elke dag een beetje beter

Bij Wellman Recycling kom je terecht in fijne no-nonsense werksfeer. Je kunt eerlijkheid, informele communicatie en openheid verwachten. Met ruim 100 werknemers streven we ernaar om iedere dag te verbeteren. Dat doen we echt samen, want iedereen is bij ons gelijk. We zijn continu in ontwikkeling en dagen jou daar ook in uit: we kijken naar wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en wat je wilt leren. De financiële afdeling bestaat uit een klein team en er heerst een prettige werksfeer.

 

Wil jij bijdragen aan een schonere wereld? Zet jouw kennis in en solliciteer direct. Stuur je cv of LinkedIn gegevens naar sollicitatie@wellman-intl.com.

 

Vragen?

Neem contact op met Marloes van der Velden, HR Manager via 0316-566253.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nationality NL

Apply for this position please contact

Marloes van der Velden

Email : sollicitatie@wellman-intl.com

Tel : +3131656253

Posted date : 30 June 2021