Stagiair Human Resources (HRM)

Company : Wellman Recycling Spijk

Country : Netherlands

Job Responsibilities
Qualification & Experience

Wellman Recycling, Spijk (Gld)

Wij zijn op zoek naar een energieke en enthousiaste stagiair op onze HR afdeling. Heb je goede mensenkennis, vind je het leuk om projecten op te zetten en uit te rollen en hou je van afwisseling? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een stageplek binnen een HR afdeling van een internationaal productiebedrijf waarin je jouw competenties op HR vlak zeer zeker verder kunt ontwikkelen en aanscherpen. Je hebt ook regelmatig contact met de andere vestigingen wereldwijd. Onze HR afdeling is erg dynamisch, waardoor er altijd nieuwe uitdagingen op je pad zullen komen. Het voordeel bij ons bedrijf is dat je op veel uiteenlopende gebieden iets kunt leren, dit zal je zeker inzicht geven in de richting die je uiteindelijk op wilt gaan.

 

Wellman Recycling draagt bij aan een circulaire economie. Wij houden ons al 30 jaar met veel plezier bezig met de recycling van PET-flessen. Daar hebben we jouw bijdrage bij nodig.

 

Ons bedrijf:

Wellman Recycling is één van de grootste PET-flessen recyclers van Europa. Wij maken deel uit van de multinational Indorama Ventures: de grootste producent van PET en fibers. In Spijk verwerken wij gebruikte PET-flessen, waarvan de eindproducten (flakes) de grondstof zijn voor voedselverpakkingen en kunststof vezels (fibers). Dagelijks recyclen wij ruim 5 miljoen PET-flessen.

 

Onze HR afdeling

De afdeling HR houdt zich bezig met een uitgebreid pakket aan werkzaamheden, denk aan: de in-, door- en uitstroom van onze medewerkers, ontwikkelen P-beleid en instrumentarium, coachen, adviseren en ondersteunen leidinggevenden bij werving & selectie, verzuim, gesprekcyclus en ontwikkeltrajecten, het rapporteren van KPI’s en er lopen momenteel een aantal grote projecten die wereldwijd gelanceerd worden. Tevens willen we er altijd voor zorgen dat al onze medewerkers betrokken, tevreden, bekwaam en gezond aan het werk zijn en blijven. Wij zijn continue aan het verbeteren. Er is dus een brede keuze aan mogelijkheden waar je je als stagiair op kunt gaan richten.  

 

Over jou

Jij volgt een HBO opleiding Human Resource Management of vergelijkbare studierichting. Je bent een proactief persoon, je kunt goed in teamverband maar ook zelfstandig werken. Je bent accuraat en vindt het leuk om aan opdrachten/ projecten te werken van conceptfase tot en met uitvoering. Vanzelfsprekend beheers je de MS Office goed en ben je de Engelse taal machtig.

 

Wat bieden wij?

Een uitdagende en leerzame meewerkstage op de afdeling HR. Diverse HR werkzaamheden, van het oplossen van eerstelijns vragen vanuit de organisatie en het organiseren van trainingen tot projecten die bijdragen aan het verder professionaliseren van onze organisatie. Denk hierbij aan het opvolgen van het medewerkers- tevredenheidsonderzoek, invoeren SAP voor HR, leeftijdsbewust personeelsbeleid, duurzame inzetbaarheid etc. Je ontvangt een stagevergoeding van € 400,- bruto per maand en reiskostenvergoeding, een prettige werksfeer, veel zelfstandigheid en goede begeleiding. Kortom: het echte werk!

 

Samen elke dag een beetje beter

Bij Wellman Recycling kom je terecht in fijne no-nonsense werksfeer. Je kunt eerlijkheid, informele communicatie en openheid verwachten. Met ruim 100 werknemers streven we ernaar om iedere dag te verbeteren. Dat doen we echt samen, want iedereen is bij ons gelijk. We zijn continu in ontwikkeling en dagen jou daar ook in uit: we kijken naar wat jij leuk vindt, waar je goed in bent en wat je wilt leren.

 

Wil jij  naast deze zeer leerzame stage ook nog eens bijdragen aan een schonere wereld? Zet jouw kennis in en solliciteer direct. Stuur je cv of LinkedIn gegevens naar sollicitatie@wellman-intl.com.

 

Vragen?

Neem contact op met Marloes van der Velden, HR Manager via 0316-566253.

 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

Nationality NL

Apply for this position please contact

Marloes van der Velden

Email : sollicitatie@wellman-intl.com

Tel : +31 316566253

Posted date : 30 June 2021